+32 0477 81 74 82 [email protected]

Tuinwerken Neven

Uw tuin, onze passie

Tuinwerken Neven is een familiebedrijf met nagenoeg 30 jaar ervaring in -renovatie en -onderhoud.

Bij ons staat kwaliteit in Limburg, België voorop! Wij verzorgen ook gras zaaien – grasmatten leggen – tuinonderhoud – tuinrenovaties in Limburg, België

BEL OF MAIL VOOR INFO, EEN OFFERTE OF EEN AFSPRAAK

0477 81 74 82

ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT

Voor al jouw tuinwerken

Specialiteit : renoveren en onderhouden van oudere tuinen.

Tuinrenovaties Limburg, België

Complete tuinrenovatie in Hasselt  is zeker nodig als u al jaren niets aan uw tuin heeft gedaan of als u net een huis heeft gekocht met een tuin die het meest weg heeft van een woeste wildernis en zwaar verwaarloost is.

Het doel van een kleine of grote tuinrenovaties in Limburg, België is uiteraard altijd dat uw tuin een flinke opknapbeurt, zeg maar metamorfose ondergaat. Na een geslaagde renovatie ziet de tuin er precies uit zoals u dat wilt.

Als u de tuinrenovatie voor uw voortuin of achtertuin uitbesteed, aan welke werkzaamheden moet u dan denken en welk resultaat mag u verwachten tegen welke kosten?

  • Het prijskaartje hangt uiteraard samen met de huidige situatie van uw tuin en wat er dus allemaal moet gebeuren.
  • Wij kunnen u een mooie tuinrenovatie aanbieden, deze prijs is gebaseerd inclusief de arbeidsuren en het materiaal.

Natuurlijk is uw smaak en uw beoogde einddoel van belang voor wat betreft de prijs. Gras is goedkoper dan straatwerk en houten schuttingen laten plaatsen is goedkoper dan kunststof schuttingen.

Zoals u leest hebben de kosten alles te maken met uw wensen en smaak. Het is bij ons zeker mogelijk een betaalbare tuinrenovaties in Limburg, België te laten uitvoeren. Om u een beter inzicht te geven in de te verwachten werkzaamheden die onder tuinrenovatie vallen, Bel dan 0477 81 74 82 wij geven u een overzicht van de werkzaamheden die wij uitvoeren als wij de opdracht krijgen uw tuin grondig te renoveren.

Voor een vrijblijvende afspraak of offerte kunt u direct contact met ons opnemen. Tuinwerken Neven, uw vakman in tuinrenovaties Limburg, België.

Ons Werk

Bekijk enkele beelden van door ons uitgevoerde tuinwerken.

NEEM CONTACT OP

BTW: BE 0758 488 233

0477 81 74 82

Antwerpen / Limburg / Vlaams-Brabant

Bij Neven tuinrenovaties Limburg, België realiseren wij jouw droomtuin!

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie, het maken van een afspraak of een gratis offerte op maat, ter plaatse voor jou opgemaakt. Jouw tuinaannemer, tuinman, hovenier en tuinonderhoud, tuinrenovaties en alle tuinwerken Limburg, België.