+32 0477 81 74 82 [email protected]

Tuinwerken Neven

Uw tuin, onze passie

Tuinwerken Neven is een familiebedrijf met nagenoeg 30 jaar ervaring in -renovatie en -onderhoud.

Bij ons staat kwaliteit in grasmatten leggen Borgloon voorop! Wij verzorgen ook gras zaaien – grasmatten leggen – tuinonderhoud – tuinrenovaties  in Borgloon.

BEL OF MAIL VOOR INFO, EEN OFFERTE OF EEN AFSPRAAK

Voor al jouw tuinwerken

Specialiteit : renoveren en onderhouden van oudere tuinen.

Tuinrenovaties Borgloon


Een complete tuinrenovatie is zeker nodig als u al jaren niets aan uw tuin heeft gedaan of als u net een huis heeft gekocht met een tuin die het meest weg heeft van een woeste wildernis en zwaar verwaarloost is.

Het doel van een kleine of grote tuinrenovatie is uiteraard altijd dat uw tuin een flinke opknapbeurt, zeg maar metamorfose ondergaat. Na een geslaagde renovatie ziet de tuin er precies uit zoals u dat wilt.

Als u de tuinrenovatie voor uw voortuin of achtertuin uitbesteed, aan welke werkzaamheden moet u dan denken en welk resultaat mag u verwachten tegen welke kosten?
 • Het prijskaartje hangt uiteraard samen met de huidige situatie van uw tuin en wat er dus allemaal moet gebeuren.
 • Wij kunnen u een mooie tuinrenovatie aanbieden, deze prijs is gebaseerd inclusief de arbeidsuren en het materiaal.

 • Natuurlijk is uw smaak en uw beoogde einddoel van belang voor wat betreft de prijs. Gras is goedkoper dan straatwerk en houten schuttingen laten plaatsen is goedkoper dan kunststof schuttingen.

  Zoals u leest hebben de kosten alles te maken met uw wensen en smaak. Het is bij ons zeker mogelijk een betaalbare tuinrenovatie te laten uitvoeren. Om u een beter inzicht te geven in de te verwachten werkzaamheden die onder tuinrenovatie vallen, Bel dan 0477 81 74 82 wij geven u een overzicht van de werkzaamheden die wij uitvoeren als wij de opdracht krijgen uw tuin grondig te renoveren.

  Voor een vrijblijvende afspraak of offerte kunt u direct contact met ons opnemen. Tuinwerken Neven, uw vakman in tuinrenovaties Borgloon.

  NEEM CONTACT OP

  BTW: BE 0758 488 233

  Samen realiseren wij jouw droomtuin !

  Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie, het maken van een afspraak of een gratis offerte op maat, ter plaatse voor jou opgemaakt. Hierbij de lijst van de gemeentes onderhoud van tuinen, tuinwerken, tuinrenovaties, inzaaien van gazon, plaatsen van grasmatten. Alsook fytolicentie Bestrijding van buxusmot, Schimmelziekte op buxus en ook in gazons, Insectenbestrijding, Onkruidbestrijding op paden tussen planten en in gazons, Alsook netel distels netels en bramen, En alles soorten mossen.