+32 0477 81 74 82 [email protected]

Tuinwerken Neven

Uw tuin, onze passie

Tuinwerken Neven is een familiebedrijf met nagenoeg 30 jaar ervaring in -renovatie en -onderhoud. Bij ons staat kwaliteit in  voorop! Wij verzorgen ook gras zaaien – grasmatten leggen – tuinonderhoud – tuinrenovaties.

BEL OF MAIL VOOR INFO, EEN OFFERTE OF EEN AFSPRAAK

0477 81 74 82

ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT

Voor al jouw tuinwerken

Specialiteit : renoveren en onderhouden van oudere tuinen.

Tuinrenovaties

Op zoek naar een hovenier met oog voor detail?

Waarom Neven Tuinrenovaties? Voor het nodige onderhoud van de tuin bent u bij Tuinwerken Neven aan het juiste adres! Elke tuin heeft regelmatig onderhoud nodig om gezond en mooi te blijven. Niet iedere tuinbezitter heeft echter groene vingers en daar hebben wij bij Tuinwerken Neven de juiste oplossing voor. De hoveniers van tuinwerken Neven zijn elke dag bezig met het onderhoud van tuinen en ook kunnen zij uw tuin onder handen nemen zodat u er optimaal van kunt genieten!

Kies voor een professionele Tuinrenovatiessdienst

Bij Neven Tuinrenovaties hebben we alle kennis en ervaring in huis om aan uw wensen te voldoen en een bijzondere en exclusieve tuin te creëren. We hebben het niet alleen over het onderhoud maar het is ook belangrijk om de hele tuin een mooie plek te maken. Onze hoveniers hebben jarenlange ervaring in Tuinrenovaties en vakkennis van planten en seizoenen, zodat ze ook in uw tuin onder handen kunnen nemen!

Ontdek onze speciale activiteiten met Tuinrenovaties

Bij Neven Tuinrenovaties gaat het vaak om het verwijderen van onkruid en bladeren, het snoeien van planten en het inzaaien van gras. Onze hoveniers kunnen ook speciale taken voor u uitvoeren, zoals het planten van heggen, het snoeien van bomen en het bemesten van de grond. Meer weten over ons totaal Tuinrenovaties? Bel dan 0477 81 74 82
Voor een vrijblijvende afspraak of offerte kunt u direct contact met ons opnemen. Tuinwerken Neven, uw vakman in Tuinrenovaties.

Wij zijn werkzaam in de volgende plaatsen:

Ons Werk

Bekijk enkele beelden van door ons uitgevoerde tuinwerken.

NEEM CONTACT OP

BTW: BE 0758 488 233

0477 81 74 82

Antwerpen / Limburg / Vlaams-Brabant

Bij Neven tuinonderhoud realiseren wij jouw droomtuin!

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie, het maken van een afspraak of een gratis offerte op maat, ter plaatse voor jou opgemaakt. Jouw tuinaannemer, tuinrenovatie, tuinman, hovenier en tuinonderhoud alle tuinwerken en omstreken.