+32 0477 81 74 82 [email protected]

Tuinwerken Neven

Uw tuin, onze passie

Tuinwerken Neven is een familiebedrijf met nagenoeg 30 jaar ervaring in GraszaaienGrasmatten leggenTuinonderhoud en Tuinrenovaties.

Bij ons staat kwaliteit in tuinonderhoud Tongeren voorop!

BEL OF MAIL VOOR INFO, EEN OFFERTE OF EEN AFSPRAAK

Voor al jouw tuinwerken

Specialiteit : renoveren en onderhouden van oudere tuinen.

Tuinonderhoud Tongeren, de tuin van uw dromen

Op zoek naar een hovenier met oog voor detail?

Voor het nodige Tuinonderhoud  van de tuin bent u in Tongeren en omgeving bij Tuinwerken Neven aan het juiste adres! Elke tuin heeft regelmatig onderhoud nodig om gezond en mooi te blijven. Niet iedere tuinbezitter heeft echter groene vingers en daar hebben wij bij Tuinwerken Neven de juiste oplossing voor. De hoveniers van tuinwerken Neven zijn elke dag bezig met het onderhoud van tuinen en ook kunnen zij uw tuin in Tongeren onder handen nemen zodat u er optimaal van kunt genieten met Tuinonderhoud Tongeren, Gras zaaien Tongeren, Grasmatten leggen Tongeren, tuinrenovaties Tongeren

Kies voor een professionele tuinonderhoudsdienst in de regio Tongeren, de tuin van uw dromenBij tuinwerken Neven hebben we alle kennis en ervaring in huis om aan uw wensen te voldoen en een bijzondere en exclusieve tuin te creƫren. We hebben het niet alleen over het onderhoud maar het is ook belangrijk om de hele tuin een mooie plek te maken. Onze hoveniers hebben jarenlange ervaring in tuinonderhoud en vakkennis van planten en seizoenen, zodat ze ook in Tongeren uw tuin onder handen kunnen nemen!

Ontdek onze speciale activiteiten in tuinonderhoud, de tuin van uw dromen

Bij tuinonderhoud in Tongeren gaat het vaak om het verwijderen van onkruid en bladeren, het snoeien van planten en het inzaaien van gras. Onze hoveniers kunnen ook speciale taken voor u uitvoeren, zoals het planten van heggen, het snoeien van bomen en het bemesten van de grond. Meer weten over ons totaal tuinonderhoud Tongeren? Bel dan 0477 81 74 82.
Wij zijn vakmannen in Tuinonderhoud Tongeren, Gras zaaien Tongeren, Grasmatten leggen Tongeren, tuinrenovaties Tongeren
Voor een vrijblijvende afspraak of offerte kunt u direct contact met ons opnemen. Tuinwerken Neven, uw vakman in Tuinonderhoud Tongeren

NEEM CONTACT OP

BTW: BE 0758 488 233

Samen realiseren wij jouw droomtuin in Tongeren !

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie, het maken van een afspraak of een gratis offerte op maat, ter plaatse voor jou opgemaakt. Hierbij de lijst van de gemeentes onderhoud van tuinen, tuinwerken, tuinrenovaties, inzaaien van gazon, plaatsen van grasmatten. Alsook fytolicentie Bestrijding van buxusmot, Schimmelziekte op buxus en ook in gazons, Insectenbestrijding, Onkruidbestrijding op paden tussen planten en in gazons, Alsook netel distels netels en bramen, tuinonderhoud Tongeren en alles soorten mossen.