+32 0477 81 74 82 [email protected]

Neven Tuinaannemer Schilde

Uw tuin, onze passie

Neven tuinaannemer Schilde is  een familiebedrijf met nagenoeg 30 jaar ervaring in tuinaanleg, -renovatie en -onderhoud. Bij Neven Tuinaannemer Schilde staat kwaliteit voorop. Uw adres voor tuinonderhoud Schilde en omgeving zoals Zoersel, Schoten, Massenhoven, Brachhaat, Lier, Antwerpen, Mechelen, Maasmechelen, Leuven, Kapellen, Hasselt, Gobbendonk, Brecht, Diepenbeek, Brecht, Schoten.

Het uitbesteden van tuinaannemer Schilde aan een Hovenier

Een tuin dient goed onderhouden te worden, anders loopt u het risico dat de tuin zich ontwikkeld tot een oerwoud en dat wil natuurlijk niemand. Heb je een kleine tuin? Dan zou je deze prima zelf kunnen onderhouden, mits je weet wat je doet natuurlijk. Voor eigenaren van grotere tuinen is het vaak raadzaam om hulp in te schakelen van Neven Hovenier Schilde.

Onderhoud van een mooie tuin

Een tuin met veel groen is natuurlijk veel werk. Het is dan belangrijk dat u weet wat er nodig is aan specifiek uw tuin. Heeft u een heg? Zorg dat deze gesnoeid wordt wanneer dat nodig is. Heeft u een schutting en een bestraatte tuin? Dan heeft u maar weinig onderhoud. Let er wel op dat u de bestrating schoonhoudt. Dit zal af en toe wat aandacht vergen, maar in het algemeen hoef je maar weinig te onderhouden. Heerlijk toch!

Heb je een grote of kleine tuin in Schilde?

Dan zou u alsnog zelf in de tuin kunnen gaan werken. Is het te veel werk? Dan kunt u overwegen om onze hovenier in te schakelen van Neven tuinaannemer en tuinonderhoud Schilde. Naast de extra hulp weet onze goede hovenier ook precies wat er gedaan moet worden. Welke plant moet hoe behandeld worden? Neven tuinaannemer en tuinonderhoud Schilde weet het wel. Het kan natuurlijk ook zijn dat u er zelf geen zin in hebt, of gewoon geen tijd voor. Dan kunt u ervoor kiezen om Neven tuinonderhoud Schilde alles te laten onderhouden..

BEL OF MAIL VOOR INFO, EEN OFFERTE OF EEN AFSPRAAK

0477 81 74 82

ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT

Voor al jouw tuinwerken

Specialiteit : renoveren en onderhouden van oudere tuinen.

Aanleg

Aanleg van gazon en onderhoud van tuinen. We kunnen hierbij uiteraard werken volgens een plan aangeleverd door ons of door jullie zelf, al dan niet in samenspraak met ons, opgesteld.

Onderhoud

Een tuin op een degelijke manier onderhouden vergt een hoop vakkennis. Ieder seizoen heeft zijn specifieke taken.

Snoeien

Kappen en snoeien van hagen, bomen, struiken… voeren wij graag voor jou uit.

Aanplantingen

Planten van hagen, bomen, struiken en andere vaste planten. Voor alle aanplantingen kopen we het plantgoed aan bij onze vaste, betrouwbare kwekers.

Gazonaanleg en -onderhoud

Een gazon aanleggen is een gespecialiseerde klus. Wij verzorgen voor jou iedere stap in dit proces, van voorbereiding van het terrein tot en met de nodige nazorg en onderhoud, met de nodige aandacht en expertise.

Bestrijdingen

In een tuin kan je naast het onvermijdelijke onkruid, te kampen krijgen met allerlei soorten plagen, denk maar aan engerlingen in het gazon, buxusmot, bladluizen op rozen, rode spint op conifeerhagen, mos.

Lid Waarnemings- en Waarschuwingssysteem

Tuinwerken Neven is lid van W&W, het Waarnemings- en Waarschuwingssysteem voor boomkwekerij en openbaar groen.

Andere activiteiten

  • grondnivellering
  • aan- en openvoeren van allerlei soorten tuinschors
  • aanleggen van kleine paadjes in verschillende materialen
  • reinigen en aanvullen van paden in dolomiet
  • onkuid- en mosbestrijding van opritten en paden
  • levering van compost (gewoon en GFT)

Ons Werk

Bekijk enkele beelden van door ons uitgevoerde tuinwerken.

NEEM CONTACT OP

BTW: BE 0758 488 233

0477 81 74 82

Antwerpen / Limburg / Vlaams-Brabant

Bij Neven tuinwerken Antwerpen realiseren wij jouw droomtuin!

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie, het maken van een afspraak of een gratis offerte op maat, ter plaatse voor jou opgemaakt. Jouw tuinaannemer, tuinrenovatie, tuinman, hovenier en tuinonderhoud alle tuinwerken Antwerpen en omstreken.