+32 0477 81 74 82 [email protected]

 Neven Tuinonderhoud Lier

Uw tuin, onze passie

Neven tuinonderhoud en tuinaannemer Lier is  een familiebedrijf met nagenoeg 30 jaar ervaring in tuinaanleg, -renovatie en -onderhoud. Bij Neven Tuinonderhoud Lier staat kwaliteit voorop. 

Een tuinonderhoud en tuinaannemer Lier heeft zich gespecialiseerd op het gebied van tuinen. Hier weet hij alles van af waardoor de tuinen die hij verzorgt in perfecte staat blijven. Hierbij kan een tuinman voor zowel particulieren als bedrijven werken. Maar daarnaast kan hij ook ingehuurd worden door de gemeente om de onderhoud over de gemeentegrond bij te houden. Een tuinman hoeft tevens niet direct een hovenier te zijn omdat een hovenier in de meeste gevallen meer doet dan het onderhouden van de tuinen.

Over het algemeen werkt Neven tuinonderhoud en tuinaannemer Lier wekelijks op andere locaties. Dit omdat ze geen week bezig zijn met tuinen te onderhouden. Al had de tuinman namelijk maar een werkplek gehad, had hij niet voldoende werk voor de hele week waardoor hij geen volledige baan zou hebben. Wel werken tuinmannen met onderhoudscontracten. In dit contract staat hoe vaak per maand/jaar hij de tuin zou moeten verzorgen en in welk tijdslimiet.

Afwisselend werk voor tuinonderhoud en tuinaannemer Lier

De taken die tuinonderhoud en tuinaannemer Lier verzorgt zijn per seizoen verschillend, hierdoor is het werk erg afwisselend. Het ene moment ben je aan het onkruid wieden en het andere moment aan het grasmaaien. Maar het bemesten, snoeien en zaaien van de grond van de tuinen behoort ook tot de werkzaamheden.

Kennis van tuinonderhoud en tuinaannemer Lier

Een tuinonderhoud en tuinaannemer Lier heeft veel kennis nodig. Wanneer hij niet beschikt over voldoende kennis kunnen er fouten ontstaan. Daarom is een opleiding erg belangrijk, op deze opleiding zal je alles leren over planten, bomen, voedingen, enzovoorts. Dit is erg belangrijk omdat sommige planten en bomen niet het hele jaar door gesnoeid mogen worden. Daarnaast horen tuinmannen ook verstand te hebben over andere zaken die in een tuin te vinden zijn. Hierbij kun je denken aan verlichting, veranda’s en vijvers. Dit betekent dat hij naast het aanleggen en onderhouden van tuinen ook een vijver kan maken of een veranda kan neerzetten.

Tuinman voor tuinonderhoud en tuinaannemer Lier zoeken

Een tuinonderhoud en tuinaannemer Lier zal voornamelijk werkzaam zijn in tuinen, parken en plantsoenen. Ze worden ook wel eens ingehuurd door particulieren. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan door een advertentie te plaatsen met de kop “tuinman gezocht” in de krant. Tegenwoordig zijn er gespecialiseerde websites waar je gemakkelijk in contact kan komen met een tuinman.

 

Bel of mail voor info, een offerte of een afspraak

0477 81 74 82

ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT

Voor al jouw tuinwerken

Specialiteit : renoveren en onderhouden van oudere tuinen.

Aanleg

Bij Neven tuinonderhoud en tuinaannemer Lier kunt u terecht voor aanleg van gazon en onderhoud van tuinen.
We kunnen hierbij uiteraard werken volgens een plan aangeleverd door een tuinarchitect of door jullie zelf, al dan niet in samenspraak met ons, opgesteld.

Onderhoud

Een tuin op een degelijke manier onderhouden vergt een hoop vakkennis. Ieder seizoen heeft zijn specifieke taken. Door onze jarenlange ervaring weten wij elk onderdeel van jouw tuin op het ideale moment en op de juiste manier aan te pakken.

Snoeien

Kappen en snoeien van hagen, bomen, struiken… voeren wij graag voor jou uit. Enkel voor snoeiwerken van hoge bomen werken we samen met een gespecialiseerde partner die dit voor ons in alle vertrouwen afwerkt. Over snoeiafval hoeft u zich geen zorgen te maken, dit voeren wij voor jou af.

Aanplantingen

Planten van hagen, bomen, struiken en andere vaste planten.
Voor alle aanplantingen kopen we het plantgoed aan bij onze vaste, betrouwbare kwekers. Op deze manier zijn we zeker van de kwaliteit van het aangeleverde product.

Gazonaanleg en -onderhoud

Een gazon aanleggen is een gespecialiseerde klus. Wij verzorgen voor jou iedere stap in dit proces, van voorbereiding van het terrein tot en met de nodige nazorg en onderhoud, met de nodige aandacht en expertise. Er is tevens keuze tussen aanleg van het gazon met de klassieke zaaimethode of met de snellere methode van grasmatten. Deze worden om zeker te zijn van de kwaliteit, bij onze vaste leverancier aangekocht.
Maaien en onkruid- en mosbestrijding (verticuteren) horen uiteraard ook tot onze diensten.

Bestrijdingen

In een tuin kan je naast het onvermijdelijke onkruid, te kampen krijgen met allerlei soorten plagen, denk maar aan engerlingen in het gazon, buxusmot, bladluizen op rozen, rode spint op conifeerhagen, mos…
We hebben ervaring met het bestrijden van elk van deze plagen en beschikken tevens over de nodige fytolicentie, uitgereikt door de federale overheid, om de nodige producten ter bestrijding te mogen gebruiken.

Lid Waarnemings- en Waarschuwingssysteem

Tuinwerken Neven is lid van W&W,  het Waarnemings- en Waarschuwingssysteem voor boomkwekerij, tuinaanleg en openbaar groen. Dit is een dienstverlening van de Waarschuwingsdienst die ons helpt om ziekten en plagen doelgericht te bestrijden, nog voor er schade op de plant is aangericht.

Tuinadvies

Uiteraard staan we steeds ter beschikking om jou met raad en daad bij te staan bij het ontwerpen, aanleggen, bekampen van plagen en dergelijke in en rond jullie tuin. We delen onze jarenlange ervaring met plezier met jullie.

Andere activiteiten

  • grondnivellering
  • aan- en openvoeren van allerlei soorten tuinschors
  • aanleggen van kleine paadjes in verschillende materialen
  • reinigen en aanvullen van paden in dolomiet
  • onkuid- en mosbestrijding van opritten en paden
  • levering van compost (gewoon en GFT)

 Ons tuinonderhoud en tuinaannemer Lier vergelijken?

Bekijk enkele beelden van door ons uitgevoerde tuinwerken.

Neem contact op

 

0477 81 74 82

Privacy Policy

7 + 10 =

Bij Neven tuinonderhoud en tuinaannemer Lier realiseren wij jouw droomtuin !

 Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie, het maken van een afspraak of een gratis offerte op maat, ter plaatse voor jou opgemaakt. Jouw tuinaannemer, tuinrenovatie, tuinman, hovenier en tuinonderhoud Lier en omstreken zoals Antwerpen, Zoersel, Schoten, Schilde, Mechelen, Massenhoven, Maasmechelen, Lier, Leuven, Kapellen, Hasselt, Grobbendonk, Genk, Geel, Diepenbeek, Brecht, Brasschaat. UW tuinonderhoud en tuinaannemer Lier.