+32 0477 81 74 82 [email protected]

Neven tuinonderhoud bedrijf Kapellen

Uw tuin, onze passie

Neven tuinonderhoud bedrijf Kapellen is  een familiebedrijf met nagenoeg 30 jaar ervaring in tuinaanleg, -renovatie en -onderhoud.
Bij Neven tuinonderhoud bedrijf Kapellen staat kwaliteit voorop 

 

Bel of mail voor info, een offerte of een afspraak

0477 81 74 82

ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT

Voor al jouw tuinwerken

Specialiteit : renoveren en onderhouden van oudere tuinen.

Aanleg

Bij Neven tuinonderhoud bedrijf Kapellen n kunt u terecht voor aanleg van gazon en onderhoud van tuinen. We kunnen hierbij uiteraard werken volgens een plan aangeleverd door een tuinarchitect of door jullie zelf, al dan niet in samenspraak met ons, opgesteld.

Onderhoud

Neven tuinonderhoud bedrijf Kapellen tip: Een tuin op een degelijke manier onderhouden vergt een hoop vakkennis. Ieder seizoen heeft zijn specifieke taken. Door onze jarenlange ervaring weten wij elk onderdeel van jouw tuin op het ideale moment en op de juiste manier aan te pakken.

Snoeien

Neven tuinonderhoud bedrijf Kapellen tip: Kappen en snoeien van hagen, bomen, struiken… voeren wij graag voor jou uit. Enkel voor snoeiwerken van hoge bomen werken we samen met een gespecialiseerde partner die dit voor ons in alle vertrouwen afwerkt. Over snoeiafval hoeft u zich geen zorgen te maken, dit voeren wij voor jou af.

Aanplantingen

Neven tuinonderhoud bedrijf Kapellen tip: Planten van hagen, bomen, struiken en andere vaste planten.
Voor alle aanplantingen kopen we het plantgoed aan bij onze vaste, betrouwbare kwekers. Op deze manier zijn we zeker van de kwaliteit van het aangeleverde product.

Gazonaanleg en -onderhoud

Een gazon aanleggen is een gespecialiseerde klus. Wij verzorgen voor jou iedere stap in dit proces, van voorbereiding van het terrein tot en met de nodige nazorg en onderhoud, met de nodige aandacht en expertise. Er is tevens keuze tussen aanleg van het gazon met de klassieke zaaimethode of met de snellere methode van grasmatten. Deze worden om zeker te zijn van de kwaliteit, bij onze vaste leverancier aangekocht.
Maaien en onkruid- en mosbestrijding (verticuteren) horen uiteraard ook tot onze diensten.

Bestrijdingen

In een tuin kan je naast het onvermijdelijke onkruid, te kampen krijgen met allerlei soorten plagen, denk maar aan engerlingen in het gazon, buxusmot, bladluizen op rozen, rode spint op conifeerhagen, mos…
We hebben ervaring met het bestrijden van elk van deze plagen en beschikken tevens over de nodige fytolicentie, uitgereikt door de federale overheid, om de nodige producten ter bestrijding te mogen gebruiken.

Lid Waarnemings- en Waarschuwingssysteem

Tuinwerken Neven is lid van W&W,  het Waarnemings- en Waarschuwingssysteem voor boomkwekerij, tuinaanleg en openbaar groen. Dit is een dienstverlening van de Waarschuwingsdienst die ons helpt om ziekten en plagen doelgericht te bestrijden, nog voor er schade op de plant is aangericht.

Tuinadvies

Uiteraard staan we steeds ter beschikking om jou met raad en daad bij te staan bij het ontwerpen, aanleggen, bekampen van plagen en dergelijke in en rond jullie tuin. We delen onze jarenlange ervaring met plezier met jullie.

Andere activiteiten

  • grondnivellering
  • aan- en openvoeren van allerlei soorten tuinschors
  • aanleggen van kleine paadjes in verschillende materialen
  • reinigen en aanvullen van paden in dolomiet
  • onkuid- en mosbestrijding van opritten en paden
  • levering van compost (gewoon en GFT)

 Ons tuinonderhoud bedrijf Kapellen vergelijken?

Bekijk enkele beelden van door ons uitgevoerde tuinwerken.

Neem contact op

 

0477 81 74 82

Bij Neven tuinonderhoud bedrijf Kapellen realiseren wij jouw droomtuin !

Neven tuinonderhoud bedrijf Kapelllen kan u vooraf een vrijblijvende offerte bezorgen, zodat u van tevoren weet wat uw kosten voor tuinonderhoud in Kapellen zullen zijn, voordat er met de werkzaamheden wordt begonnen. Meestal zullen we de tuin moeten bezichtigen voordat we een nauwkeurige prijsopgave kunnen geven. Dit geeft ons de kans om de grootte en de huidige staat van de tuin te beoordelen en met u te bespreken wat u nodig heeft, ons advies en suggesties te geven en u een tuinserviceprijs te geven die past bij uw budget en behoeften.

Of u nu doorlopend tuinonderhoud nodig hebt, een eenmalige tuinschoonmaak, seizoensgebonden snoeien van bomen en struiken, bemesten tot grasmaaien en wieden, Neven tuinonderhoud bedrijf Kapellen kan u helpen. Misschien heeft u een groter tuinproject in gedachten – of het nu gaat om een nieuw tuinontwerp – Neven tuinonderhoud bedrijf Kapellen staat klaar om u te helpen de tuin te realiseren die u wilt.

Neven tuinonderhoud bedrijf Kapellen kan u adviseren over alle aspecten van tuinonderhoud. Vraag hen naar seizoensgebonden ph-niveau testen van de bodem en bodemsamenstelling, plantenselectie, plaatsing, bemesting, welke gazons waar en waarom het beste werken, hoe sterke wortelsystemen in verschillende planten kunnen worden bevorderd, hoe beschadiging van planten en bloemen tijdens het bemesten kan worden voorkomen, waarop bevochtigingsmiddelen en bewateringssystemen moeten worden geïnstalleerd. Bij Neven tuinonderhoud bedrijf Kapellen is u tuin altijd in goede handen.

Jouw tuinaannemer, tuinrenovatie, tuinman, hovenier en tuinonderhoud alle Massenhoven en omstreken zoals Antwerpen, Zoersel, Schoten, Schilde, Mechelen, Massenhoven, Maasmechelen, Lier, Leuven, Kapellen, Hasselt, Grobbendonk, Genk, Geel, Diepenbeek, Brecht, Brasschaat. Welkom bij Neven tuinonderhoud bedrijf Kapellen