+32 0477 81 74 82 [email protected]

Neven

Uw tuin, onze passie

Neven tuinaannemer Schilde is  een familiebedrijf met nagenoeg 30 jaar ervaring in -renovatie en -onderhoud. Bij Neven Tuinaannemer Schilde staat kwaliteit voorop. Uw adres voor tuinonderhoud Schilde en omgeving zoals Zoersel, Schoten, Massenhoven, Brachhaat, Lier, Antwerpen, Mechelen, Maasmechelen, Leuven, Kapellen, Hasselt, Gobbendonk, Brecht, Diepenbeek, Brecht, Schoten.

Het uitbesteden van tuinaannemer Schilde aan een Hovenier

Een tuin dient goed onderhouden te worden, anders loopt u het risico dat de tuin zich ontwikkeld tot een oerwoud en dat wil natuurlijk niemand. Heb je een kleine tuin? Dan zou je deze prima zelf kunnen onderhouden, mits je weet wat je doet natuurlijk. Voor eigenaren van grotere tuinen is het vaak raadzaam om hulp in te schakelen van Neven Hovenier Schilde.

Onderhoud van een mooie tuin

Een tuin met veel groen is natuurlijk veel werk. Het is dan belangrijk dat u weet wat er nodig is aan specifiek uw tuin. Heeft u een heg? Zorg dat deze gesnoeid wordt wanneer dat nodig is. Heeft u een schutting en een bestraatte tuin? Dan heeft u maar weinig onderhoud. Let er wel op dat u de bestrating schoonhoudt. Dit zal af en toe wat aandacht vergen, maar in het algemeen hoef je maar weinig te onderhouden. Heerlijk toch!

Heb je een grote of kleine tuin in Schilde?

Dan zou u alsnog zelf in de tuin kunnen gaan werken. Is het te veel werk? Dan kunt u overwegen om onze hovenier in te schakelen van Neven tuinaannemer en tuinonderhoud Schilde. Naast de extra hulp weet onze goede hovenier ook precies wat er gedaan moet worden. Welke plant moet hoe behandeld worden? Neven tuinaannemer en tuinonderhoud Schilde weet het wel. Het kan natuurlijk ook zijn dat u er zelf geen zin in hebt, of gewoon geen tijd voor. Dan kunt u ervoor kiezen om Neven tuinonderhoud Schilde alles te laten onderhouden..

BEL OF MAIL VOOR INFO, EEN OFFERTE OF EEN AFSPRAAK

Voor al jouw tuinwerken

Specialiteit : renoveren en onderhouden van oudere tuinen.

Onze tuinaannemer en Tuinonderhoud Schilde vergelijken?

Bekijk enkele beelden van door ons uitgevoerde tuinwerken.

NEEM CONTACT OP

Bij Neven tuinaannemer en tuinonderhoud Schilde realiseren wij jouw droomtuin !

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie, het maken van een afspraak of een gratis offerte op maat, ter plaatse voor jou opgemaakt. Jouw tuinaannemer, tuinrenovatie, tuinman, hovenier en tuinonderhoud alle Tuinonderhoud Schilde en omstreken zoals Antwerpen, Zoersel, Schoten, Schilde, Mechelen, Massenhoven, Maasmechelen, Lier, Leuven, Kapellen, Hasselt, Grobbendonk, Genk, Geel, Diepenbeek, Brecht, Brasschaat.