+32 0477 81 74 82 [email protected]

Neven tuinrenovatie, Tuinonderhoud en tuinaanleg in de regio Zoersel

Uw tuin, onze passie

Neven tuinaannemer, tuinwerken en tuinrenovatie  Zoersel is  een familiebedrijf met nagenoeg 30 jaar ervaring in tuinaanleg, -renovatie en -onderhoud.
Bij Neven tuinaannemer en tuinwerken Zoersel staat kwaliteit voorop !

 

Bel of mail voor info, een offerte of een afspraak

0477 81 74 82

ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT

Voor al jouw tuinwerken

Specialiteit : renoveren en onderhouden van oudere tuinen.

Aanleg

Aanleg van gazon en onderhoud van tuinen. We kunnen hierbij uiteraard werken volgens een plan aangeleverd door een tuinarchitect of door jullie zelf, al dan niet in samenspraak met ons, opgesteld.

Onderhoud

Een tuin op een degelijke manier onderhouden vergt een hoop vakkennis. Ieder seizoen heeft zijn specifieke taken. Door onze jarenlange ervaring weten wij elk onderdeel van jouw tuin op het ideale moment en op de juiste manier aan te pakken.

Snoeien

Kappen en snoeien van hagen, bomen, struiken… voeren wij graag voor jou uit. Enkel voor snoeiwerken van hoge bomen werken we samen met een gespecialiseerde partner die dit voor ons in alle vertrouwen afwerkt. Over snoeiafval hoeft u zich geen zorgen te maken, dit voeren wij voor jou af.

Aanplantingen

Planten van hagen, bomen, struiken en andere vaste planten.
Voor alle aanplantingen kopen we het plantgoed aan bij onze vaste, betrouwbare kwekers. Op deze manier zijn we zeker van de kwaliteit van het aangeleverde product.

Gazonaanleg en -onderhoud

Een gazon aanleggen is een gespecialiseerde klus. Wij verzorgen voor jou iedere stap in dit proces, van voorbereiding van het terrein tot en met de nodige nazorg en onderhoud, met de nodige aandacht en expertise. Er is tevens keuze tussen aanleg van het gazon met de klassieke zaaimethode of met de snellere methode van grasmatten. Deze worden om zeker te zijn van de kwaliteit, bij onze vaste leverancier aangekocht.
Maaien en onkruid- en mosbestrijding (verticuteren) horen uiteraard ook tot onze diensten.

Bestrijdingen

In een tuin kan je naast het onvermijdelijke onkruid, te kampen krijgen met allerlei soorten plagen, denk maar aan engerlingen in het gazon, buxusmot, bladluizen op rozen, rode spint op conifeerhagen, mos…
We hebben ervaring met het bestrijden van elk van deze plagen en beschikken tevens over de nodige fytolicentie, uitgereikt door de federale overheid, om de nodige producten ter bestrijding te mogen gebruiken.

Lid Waarnemings- en Waarschuwingssysteem

Tuinaannemer,  tuinaannemer en tuinrenovatie Zoerselen Tuinwerken Neven is lid van W&W,  het Waarnemings- en Waarschuwingssysteem voor boomkwekerij, tuinaanleg en openbaar groen. Dit is een dienstverlening van de Waarschuwingsdienst die ons helpt om ziekten en plagen doelgericht te bestrijden, nog voor er schade op de plant is aangericht.

Tuinadvies

Uiteraard staan we steeds ter beschikking om jou met raad en daad bij te staan bij het ontwerpen, aanleggen, bekampen van plagen en dergelijke in en rond jullie tuin. We delen onze jarenlange ervaring met plezier met jullie.

Andere activiteiten

  • grondnivellering
  • aan- en openvoeren van allerlei soorten tuinschors
  • aanleggen van kleine paadjes in verschillende materialen
  • reinigen en aanvullen van paden in dolomiet
  • onkuid- en mosbestrijding van opritten en paden
  • levering van compost (gewoon en GFT)

 Onze tuinrenovatie, Tuinonderhoud en tuinaanleg in de regio Zoersel vergelijken?

Bekijk enkele beelden van door ons uitgevoerde tuinwerken.

Neem contact op

 

0477 81 74 82

Bij Neven tuinaannemer, tuinwerken en tuinrenavatie Zoersel realiseren wij jouw droomtuin !

 

Tuinrenovatie, Tuinonderhoud en tuinaanleg in de regio Zoersel is in feite de ontwerpstijl die kenmerkend is voor de Belgische tuinen. Tuinaannemers begonnen in de twintigste eeuw de term ‘landschapsarchitect’ te gebruiken.

Wat doet Tuinrenovatie, Tuinonderhoud en tuinaanleg in de regio Zoersel voor u?

o Opstellen van plannen en tekeningen en plannen van landschapsaanleg.

o Opstellen van specificaties en offertes.

o Inrichten van gebieden voor landschapsarchitectuur.

o Analyse van tuinierlocaties en het opruimen van puin voor landschapsarchitectuur.

o Schatting en bestelling van landschapsmaterialen.

o Het selecteren van de planten en materialen die nodig zijn om landschappen te creëren.

o Het uitzetten en plaatsen van ‘hardscape’ (bijv. bakstenen en stenen muren en paden, houten elementen) en ‘softscape’ (beplantingen) constructies.

o Het bouwen en decoreren van trappen en tuinmuren. Landschapsarchitectuur omvat ook de constructie van hekken, hekjes, pergola’s, vijvers en fonteinen.

o Constructie en installatie van apparatuur zoals varens en barbecues. Enkele van de interessante dingen die u kunt installeren, zijn speelstructuren en tuinmeubelen.

o Aanleggen van diverse paden, trappen en verharde terreinen. Ze kunnen worden gebouwd met bestratingsmaterialen, grind en hout.

o Het uitvoeren van ‘formatief’ (vormgeven) snoeien.

o Onderhoud en reparatie van tuingereedschap.

Tuinrenovatie, Tuinonderhoud en tuinaanleg in de regio Zoersel biedt oplossingen voor het onderhoud van parken, speeltuinen, enz.

Persoonlijke tuinen kunnen ook worden ontworpen met behulp van landschapsontwerp. Neven tuinaannemer Zoersel kan werken aan alle wensen va de klant. Deze hoofdcategorieën helpen Neven tuinonderhoud, tuinaanleg of tuinrenovatie in de regio Zoersel om zich te concentreren op het detail wanneer hij daadwerkelijk aan het ontwerpen van zijn eigen tuin toekomt.

Kassen kunnen ook met landschapsarchitectuur worden gebouwd en ze kunnen samen met een koud frame in de tuin worden opgenomen. Verder kan de landschapsarchitect of -planner onder meer de sierteelt verzorgen zoals luxe zelfgekweekte groenten, kruiden, fruitbomen, struiken etc. Neem nu contact op met Neven Tuinrenovatie, Tuinonderhoud en tuinaanleg in de regio Zoersel op 0477 81 74 82.

 

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie, het maken van een afspraak of een gratis offerte op maat, ter plaatse voor jou opgemaakt. Jouw tuinaannemer, tuinrenovatie, tuinman, hovenier en tuinonderhoud alle tuinwerken Zoersel en omstreken.