+32 0477 81 74 82 [email protected]

Tuinwerken Neven

Uw tuin, onze passie

Tuinwerken Neven is een familiebedrijf met nagenoeg 30 jaar ervaring in -renovatie en -onderhoud.

Bij ons staat kwaliteit in grasmatten leggen Borgloon voorop! Wij verzorgen ook gras zaaien – grasmatten leggen – tuinonderhoud – tuinrenovaties  in Borgloon.

BEL OF MAIL VOOR INFO, EEN OFFERTE OF EEN AFSPRAAK

Voor al jouw tuinwerken

Specialiteit : renoveren en onderhouden van oudere tuinen.

Grasmatten leggen Borgloon


Grasmatten leggen Borgloon begint in het voorjaar als de grond voldoende is opgewarmd is en als de grond zich laat bewerken, dat is meestal vanaf maart op zandgrond op leemgrond is dat wat later, dan zorgen we voor de juiste besproeiing zodat de onkruiden weg zijn en u nadien geen of bijna geen last meer van heeft.

Dan is er is er nog de ph meeting voor de zuurtegraad zodat we deze ook kunnen aanpassen, dan volgt het aanbrengen van compost voor het humus gehalte op punt te brengen, daarna ook de nodige meststoffen.

Daarna kunnen we starten met de grondbewerking en het nivelleren van de grond, en daar op volgens kan het gazon ingezaaid worden waar dat u nog een selectie kunt maken van de juiste samenstelling van verschillend grassoortmengelingen meestal zijn dat 4 verschillende soorten.

Met Grasmatten leggen Borgloon wordt ook rekening gehouden met de klimaat verandering zodat we mengeling gebruiken die met heel warm weer vlugger herstellen zodat het gras vlugger terug mooi wordt (hersteld).

Daarna heb je nog de nazorg waarbij wij u natuurlijk ook mee helpen Ivm met de bemesting sproeien tegen nieuwe onkruiden ziekte en ook in veel gemeente last van engerlingen.

U kunt direct contact met ons opnemen voor een afspraak op 0477 81 74 82 of een vrijbljvende offerte. Tuinwerken Neven, voor Grasmatten leggen Borgloon.

NEEM CONTACT OP

BTW: BE 0758 488 233

Samen realiseren wij jouw droomtuin !

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie, het maken van een afspraak of een gratis offerte op maat, ter plaatse voor jou opgemaakt. Hierbij de lijst van de gemeentes onderhoud van tuinen, tuinwerken, tuinrenovaties, inzaaien van gazon, plaatsen van grasmatten. Alsook fytolicentie Bestrijding van buxusmot, Schimmelziekte op buxus en ook in gazons, Insectenbestrijding, Onkruidbestrijding op paden tussen planten en in gazons, Alsook netel distels netels en bramen, En alles soorten mossen.