+32 0477 81 74 82 [email protected]

Tuinwerken Neven

Uw tuin, onze passie

Tuinwerken Neven is een familiebedrijf met nagenoeg 30 jaar ervaring in gras zaaien – grasmatten leggen – tuinonderhoud – tuinrenovaties  in Borgloon.

Bij ons staat kwaliteit in tuinonderhoud Borgloon voorop! 

BEL OF MAIL VOOR INFO, EEN OFFERTE OF EEN AFSPRAAK

Voor al jouw tuinwerken

Specialiteit : renoveren en onderhouden van oudere tuinen.

Gras zaaien Borgloon

Gras zaaien: wanneer en hoe een gazon te zaaien? U kunt direct contact met ons opnemen voor een afspraak of een vrijblijvende offerte. Tuinwerken Neven, uw Borgloon vakman voor gras zaaien Borgloon.

Grasmatten leggen Borgloon

Grasmatten leggen Borgloon begint in het voorjaar als de grond voldoende is opgewarmd is en als de grond zich laat bewerken, dat is meestal vanaf maart op zandgrond op leemgrond is dat wat later, dan zorgen we voor de juiste besproeiing zodat de onkruiden weg zijn en u nadien geen of bijna geen last meer van heeft.

Tuinonderhoud Borgloon

Voor het nodige onderhoud van de tuin bent u in Borgloon en omgeving bij Tuinwerken Neven aan het juiste adres! Elke tuin heeft regelmatig onderhoud nodig om gezond en mooi te blijven.

Tuinrenovaties Borgloon

Een complete tuinrenovatie is zeker nodig als u al jaren niets aan uw tuin heeft gedaan of als u net een huis heeft gekocht met een tuin die het meest weg heeft van een woeste wildernis en zwaar verwaarloost is.

Gazonaanleg en -onderhoud

Een gazon aanleggen is een gespecialiseerde klus. Wij verzorgen voor jou iedere stap in dit proces, van voorbereiding van het terrein tot en met de nodige nazorg en onderhoud, met de nodige aandacht en expertise. Er is tevens keuze tussen aanleg van het gazon met de klassieke zaaimethode of met de snellere methode van grasmatten. Deze worden om zeker te zijn van de kwaliteit, bij onze vaste leverancier aangekocht. Maaien en onkruid- en mosbestrijding (verticuteren) horen uiteraard ook tot onze diensten.

Bestrijdingen

In een tuin kan je naast het onvermijdelijke onkruid, te kampen krijgen met allerlei soorten plagen, denk maar aan engerlingen in het gazon, buxusmot, bladluizen op rozen, rode spint op conifeerhagen, mos… We hebben ervaring met het bestrijden van elk van deze plagen en beschikken tevens over de nodige fytolicentie, uitgereikt door de federale overheid, om de nodige producten ter bestrijding te mogen gebruiken.

Lid Waarnemings- en Waarschuwingssysteem

Tuinwerken Neven is lid van W&W, het Waarnemings- en Waarschuwingssysteem voor boomkwekerij en openbaar groen. Dit is een dienstverlening van de Waarschuwingsdienst die ons helpt om ziekten en plagen doelgericht te bestrijden, nog voor er schade op de plant is aangericht.

Tuinadvies

Uiteraard staan we steeds ter beschikking om jou met raad en daad bij te staan bij het ontwerpen, aanleggen, bekampen van plagen en dergelijke in en rond jullie tuin. We delen onze jarenlange ervaring met plezier met jullie.

Ontwerp en aanleg weglaten.

Uiteraard staan we u bij met het geven van advies voorde problemen waar u bij zit ivm uw tuin.

Andere activiteiten

  • grondnivellering
  • aan- en openvoeren van allerlei soorten tuinschors
  • aanleggen van kleine paadjes in verschillende materialen
  • reinigen en aanvullen van paden in dolomiet
  • onkuid- en mosbestrijding van opritten en paden
  • levering van compost (gewoon en GFT)

Ons werk

Bekijk enkele beelden van door ons uitgevoerde tuinwerken.

NEEM CONTACT OP

BTW: BE 0758 488 233

Samen realiseren wij jouw droomtuin in Borgloon !

Tuinonderhoud Borgloon? Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie, het maken van een afspraak of een gratis offerte op maat, ter plaatse voor jou opgemaakt. Hierbij de lijst van de gemeentes onderhoud van tuinen, tuinwerken, tuinrenovaties, inzaaien van gazon, plaatsen van grasmatten. Alsook fytolicentie Bestrijding van buxusmot, Schimmelziekte op buxus en ook in gazons, Insectenbestrijding, Onkruidbestrijding op paden tussen planten en in gazons, Alsook netel distels netels en bramen, En alles soorten mossen in Borgloon.