+32 0477 81 74 82 [email protected]

Tuinwerken Neven

Uw tuin, onze passie

Tuinwerken Neven is een familiebedrijf met nagenoeg 30 jaar ervaring in -renovatie en -onderhoud. Bij ons staat kwaliteit in grasmatten leggen Borgloon voorop! Wij verzorgen ook gras zaaien – grasmatten leggen – tuinonderhoud – tuinrenovaties in Borgloon.

BEL OF MAIL VOOR INFO, EEN OFFERTE OF EEN AFSPRAAK

0477 81 74 82

ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT

Voor al jouw tuinwerken

Specialiteit : renoveren en onderhouden van oudere tuinen.

Borgloon tuinonderhoud

Op zoek naar een hovenier met oog voor detail?

Voor het nodige Borgloon tuinonderhoud bent u  bij Tuinwerken Neven aan het juiste adres! Elke tuin heeft regelmatig onderhoud nodig om gezond en mooi te blijven. Niet iedere tuinbezitter heeft echter groene vingers en daar hebben wij bij Tuinwerken Neven de juiste oplossing voor. De hoveniers van tuinwerken Neven zijn elke dag bezig met het onderhoud van tuinen en ook kunnen zij uw tuin in Borgloon onder handen nemen zodat u er optimaal van kunt genieten!

Kies voor een professionele Borgloon tuinonderhoud in de regio Borgloon

Bij tuinwerken Neven hebben we alle kennis en ervaring in huis om aan uw wensen te voldoen en een bijzondere en exclusieve tuin te creëren. We hebben het niet alleen over het onderhoud maar het is ook belangrijk om de hele tuin een mooie plek te maken. Onze hoveniers hebben jarenlange ervaring in tuinonderhoud en vakkennis van planten en seizoenen, zodat ze ook in Hoeselt uw tuin onder handen kunnen nemen!

Ontdek onze speciale activiteiten in Borgloon tuinonderhoud

Bij tuinonderhoud in Hoeselt gaat het vaak om het verwijderen van onkruid en bladeren, het snoeien van planten en het inzaaien van gras. Onze hoveniers kunnen ook speciale taken voor u uitvoeren, zoals het planten van heggen, het snoeien van bomen en het bemesten van de grond. Meer weten over ons totaal tuinonderhoud Hoeselt? Bel dan 0477 81 74 82
Voor een vrijblijvende afspraak of offerte kunt u direct contact met ons opnemen. Tuinwerken Neven, uw vakman in Borgloon tuinonderhoud.

Ons Werk

Bekijk enkele beelden van door ons uitgevoerde tuinwerken.

NEEM CONTACT OP

BTW: BE 0758 488 233

0477 81 74 82

Antwerpen / Limburg / Vlaams-Brabant

Bij Neven Borgloon tuinonderhoud realiseren wij jouw droomtuin!

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie, het maken van een afspraak of een gratis offerte op maat, ter plaatse voor jou opgemaakt. Jouw tuinaannemer, tuinrenovatie, tuinman, hovenier Borgloon tuinonderhoud.